Ισραηλινής κατασκευής το όπλο που βρέθηκε στον τόπο δολοφονίας Ιρανού επιστήμονα

Ισραηλινής κατασκευής το όπλο που βρέθηκε στον τόπο δολοφονίας Ιρανού επιστήμονα

Το αγγλόφωνο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Press TV μετέδωσε σήμερα ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του κορυφαίου Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Μόχσεν Φαχριζαντέχ ήταν ισραηλινής κατασκευής.

«Το όπλο που βρέθηκε στον τόπο της τρομοκρατικής ενέργειας φέρει το λογότυπο και τα διακριτικά της ισραηλινής πολεμικής βιομηχανίας», δήλωσε μη κατονομαζόμενη πηγή στο Press TV.

Προηγουμένως, ο Ισραηλινός Υπουργός αρμόδιος για τις υπηρεσίες Πληροφοριών Ελί Κοέν, είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό δίκτυο 103 FM ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος για την δολοφονία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE