Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 18 ετών και τα μεσάνυχτα της Κυριακής έσβησε μια ιδιαίτερη τούρτα (φωτο)

Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 18 ετών και τα μεσάνυχτα της Κυριακής έσβησε μια ιδιαίτερη τούρτα (φωτο)

Τα 18α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο Άγγελος Λάτσιος και τις τελευταίες ώραιες κατακλύζεται απο όμορφα και γλυκά μηνύματα απο αγαπημένα του πρόσωπα. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν μπόρεσε να κάνει πάρτυ όπως θα ήθελε λόγω του lockdown που υπάρχει στην Ελλάδα λόγω κορωνοιού. Ο Άγγελος έσβησε την τούρτα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, η οποία δείχνει τον ίδιο στο κρεβάτι του μαζί με τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE