Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 18 ετών και τα μεσάνυχτα της Κυριακής έσβησε μια ιδιαίτερη τούρτα (φωτο)

Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 18 ετών και τα μεσάνυχτα της Κυριακής έσβησε μια ιδιαίτερη τούρτα (φωτο)

DATA[

Τα 18α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο Άγγελος Λάτσιος και τις τελευταίες ώραιες κατακλύζεται απο όμορφα και γλυκά μηνύματα απο αγαπημένα του πρόσωπα. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν μπόρεσε να κάνει πάρτυ όπως θα ήθελε λόγω του lockdown που υπάρχει στην Ελλάδα λόγω κορωνοιού. Ο Άγγελος έσβησε την τούρτα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, η οποία δείχνει τον ίδιο στο κρεβάτι του μαζί με τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE