ΛΑΡΝΑΚΑ: «Καμπάνες» σε μεταφορείς παράνομων ουσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Καμπάνες» σε μεταφορείς παράνομων ουσιών

Πίσω από τα κελιά των Κεντρικών Φυλακών θα περάσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους δύο άτομα που εκτελούσαν χρέη «μεταφορέα» σε υποθέσεις που αφορούσαν κοντραμπάντο ναρκωτικών.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου καταδίκασε χθες σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση 38χρονο, από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Στις 10 Νοεμβρίου 2019, μετά από παρακολούθηση, εντοπίστηκε να… ξεθάβει από περιβόλι στα Κοκκινοχώρια συσκευασίες ναρκωτικών. Συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο.

Συνολικά μετέφερε σχεδόν τρία κιλά κάνναβης. Το άλλο πρόσωπο που ήταν στο αυτοκίνητο παραδέχθηκε ενοχή και καταδικάστηκε, σε προηγούμενη δικάσιμο, σε τρία χρόνια φυλάκιση.

Εξάλλου, το Κακουργιοδικείο καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων 40χρονο, από την Πάφο, ο οποίος στις 26 περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω σε αποθήκη στο Ζύγι, έχοντας στην κατοχή του περίπου ένα κιλό κάνναβης, με σκοπό να το προμηθεύσει σε άλλα πρόσωπα. Ο κατηγορούμενος είχε και προηγούμενες καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE