Στις 19:00 αύριο αντί στις 14:00 η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τζέιν Χολ Λουτ

Στις 19:00 αύριο αντί στις 14:00 η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τζέιν Χολ Λουτ

Στις 19:00 αντί στις 14:00 θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από το Προεδρικό, που περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΠτΔ.

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφόρηση από τα ΗΕ, ο επαναπρογραμματισμός δεν οφείλεται σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο λόγο, απλά υπήρξε νέα ώρα στη συνάντηση.

Σήμερα η κ. Λουτ ήταν προγραμματισμένο να συναντήσει την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, που ασχολούνται με το Κυπριακό .

Η συνάντηση της κ. Λουτ με τον κ. Τατάρ έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί της Τρίτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE