ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατήγγειλαν την εξαφάνιση του μη γνωρίζοντας την τραγωδία στα κατεχόμενα- 18 μήνες φυλάκιση άξιζε η ζωή του Αντρέα Αλεξάνδρου;

ΚΥΠΡΟΣ: Κατήγγειλαν την εξαφάνιση του μη γνωρίζοντας την τραγωδία στα κατεχόμενα- 18 μήνες φυλάκιση άξιζε η ζωή του Αντρέα Αλεξάνδρου;

Ο 68χρονος Αντρέας Αλεξάνδρου έλειπε από το σπίτι του από την  Κυριακή 28/5 /2017 και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο την Δευτέρα 29/5/2017 χωρίς η οικογένεια του να γνωρίζει ότι ο άνθρωπος τους έπεσε θύμα θανατηφόρου δυστυχήματος στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Στις 28/5/2017 ο άτυχος Αλεξάνδρου «έσβησε» σε θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα με τους οικείους του να μαθαίνουν την τραγική είδηση αρκετές ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδώσαμε τότε το θανατηφόρο σημειώθηκε την Κυριακή 28/5/2017 στο δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου, λίγο πριν από το αεροδρόμιο της Τύμπου, όταν οδηγός ταξί, οδηγώντας απρόσεκτα και με υπερβολική ταχύτητα «θέρισε» τον 68χρονο Αντρέα Αλεξάνδρου από τον Στρόβολο, o οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για ζωή.

Τη Δευτέρα 29/5 συγγενείς του 68χρονου, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί μετέβησαν σε Αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλαν ότι για το εν λόγω πρόσωπο είχαν χαθεί τα ίχνη του από τις 28 Μαΐου.

Δυστυχώς η τραγική είδηση δεν άργησε να γίνει γνωστή καθώς ενημερώθηκαν ότι στα κατεχόμενα είχε συμβεί ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα χωρίς τα στοιχεία του νεκρού να έχουν ταυτοποιηθεί.

Το πρωί της Πέμπτης 1/6/2017 μέλη της οικογένειας του 68χρονου μετέβησαν στα κατεχόμενα όπου και αναγνώρισαν τον άτυχο άντρα, η σορός του οποίου παραδόθηκε στους οικείους του λίγο μετά το μεσημέρι ενώ ο οδηγός ταξί που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 68χρονο Ελληνοκύπριο συνελήφθη και αφέθηκε λίγες μέρες αργότερα με εγγύηση.

Η συνέχεια στην υπόθεση δόθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020, 3,5 χρόνια μετά, όταν ο 24χρονος σήμερα Firat Demir οδηγήθηκε ενώπιον λεγόμενου 'ψευδοδικαστηρίου΄ το οποίο δυστυχώς τον έριξε στα μαλακά. Ο 24χρονος που ήταν αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης μέχρι 7 χρόνια σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο καταδικάστηκε μόλις σε 18 μήνες φυλάκιση, μια ποινή που σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους οικείους του 68χρονου.

Πως είναι δυνατόν μια ανθρώπινη ζωή να 'κοστίζει' μόλις 18 μήνες στο κελί.....

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ιατροδικαστή ο θάνατος του Αντρέα Αλεξάνδρου οφείλετο σε πολυτραυματισμό ζωτικών οργάνων συνεπεία της σφοδρής σύγκρουσης με το ταξί που οδηγούσε ο νεαρός.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top