ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλος αριθμός θετικών από τα rapid tests - Tα πιο πολλά σε Λάρνακα και Λευκωσία- ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλος αριθμός θετικών από τα rapid tests - Tα πιο πολλά σε Λάρνακα και Λευκωσία- ΠΙΝΑΚΕΣ

Τον θάνατο ενός 72χρονου που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με τελική αιτία τη νόσο Covid-19, ανακοίνωσαν σήμερα οι κυπριακές αρχές, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Κύπρο από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται σε 49, σύνολο 33 άντρες (67%) και 16 γυναίκες (33%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.


Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 182 νέα θετικά περιστατικά Covid-19, που διαγνώστηκαν μετά 2.461 εργαστηριακές εξετάσεις με τη μοριακή μέθοδο PCR, εκ των οποίων τα 79 αφορούν άτομα, τα οποία τις προηγούμενες ημέρες είχαν παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid tests.  Επίσης διενεργήθηκαν συνολικά 5.090 εξετάσεις με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), με 125 θετικά περιστατικά.
 
Με τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 10.565, ενώ ο αριθμός των νοσηλευομένων αυξήθηκε στους 127.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE