Στέρηση άδειας και ποινή φυλάκισης σε 24χρονο - Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Στέρηση άδειας και ποινή φυλάκισης σε 24χρονο - Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε σημερινή του απόφαση καταδίκασε νεαρό, ηλικίας 24ετών, κάτοικο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών και στέρηση της αδείας οδηγού του για 90 μέρες εν σχέση με το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10/05/2020 στο Παραλίμνι μετά από έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα έχοντας στην εκπνοή του ποσότητα αλκοόλης δηλαδή 96μg% αντι 9μg%.

Την υπόθεση διερευνά η τροχαία Αμμοχώστου

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE