Στέρηση άδειας και ποινή φυλάκισης σε 24χρονο - Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Στέρηση άδειας και ποινή φυλάκισης σε 24χρονο - Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε σημερινή του απόφαση καταδίκασε νεαρό, ηλικίας 24ετών, κάτοικο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών και στέρηση της αδείας οδηγού του για 90 μέρες εν σχέση με το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10/05/2020 στο Παραλίμνι μετά από έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα έχοντας στην εκπνοή του ποσότητα αλκοόλης δηλαδή 96μg% αντι 9μg%.

Την υπόθεση διερευνά η τροχαία Αμμοχώστου

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE