ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θρήνος με το χαμό 13χρονης Κύπριας- Κατέρρευσε ξαφνικά και «έσβησε» μετά από δύο μέρες- Συγκινητική ανταπόκριση για την κηδεία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρήνος με το χαμό 13χρονης Κύπριας- Κατέρρευσε ξαφνικά και «έσβησε» μετά από δύο μέρες- Συγκινητική ανταπόκριση για την κηδεία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντύθηκαν στα μαύρα και βυθίστηκαν στο πένθος φίλοι και συγγενείς της 13χρονης Έλλας Κωνσταντίνου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στην Αγγλία όπου κατοικούσε.

Η άτυχη 13χρονη σύμφωνα με ανάρτηση σε σελίδα που ανοίχτηκε ώστε να μαζευτούν χρήματα για την κηδεία της κατέρρευσε ξαφνικά στις 24 Νοεμβρίου και «έσβησε» δύο μέρες αργότερα στο Νοσοκομείο.

«Ήταν ένα αστείο, ευγενικό κορίτσι που αγαπούσαν όλοι όσοι την γνώριζαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Συνεχίζει η Αθηνά Χαραλάμπους που δημιούργησε τον λογαριασμό: «Ο εφιάλτης μας ξεκίνησε το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου. Η Έλλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά για περίπου 10 λεπτά και δεν ανέπνεε για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και τοποθετήθηκε σε κώμα. Μετά από αρκετές εξετάσεις διεφάνη ότι η Έλα μας υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Πέθανε τραγικά στις 26 Νοεμβρίου 2020. Εξακολουθούμε να μην είμαστε σίγουροι για τα αίτια του χαμού της»

Επιπρόσθετα, συμπληρώνει η κ. Χαραλάμπους πως δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα ώστε να «δώσουμε σε αυτόν τον όμορφο άγγελο την πιο εκπληκτική κηδεία που της αξίζει. Ήταν ένα ιδιαίτερο κορίτσι και αγαπήθηκε από τόσους πολλούς και δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Να τονισουμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και από τις 15 χιλιάδες λίρες που ήταν ο στόχος το ποσό έχει σχεδόν διπλασιαστεί όπως θα δείτε στον πίνακα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top