Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη- Λουτ- Τα είπαν για 90 λεπτά

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη- Λουτ- Τα είπαν για 90 λεπτά

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:30 της Τρίτης 1/12 η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με την κυρία Λουτ

Η συνάντηση, διήρκησε για περίπου 90 λεπτά την παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, και του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη, σύμφωνα με φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΤΠ.

Η κ. Λουτ συναντήθηκε νωρίτερα, την Τρίτη, στα κατεχόμενα, με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σε μια προσπάθεια να ακούσει τις θέσεις των δυο πλευρών σε ό,τι αφορά τον δρόμο προς τα μπρος στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού και την πρόθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για σύγκληση άτυπης διάσκεψης σε σύνθεση 5+1 για το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE