Είκοσι ένα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη 1/12

Είκοσι ένα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη 1/12

Είκοσι ένα κρούσματα, τα δύο εγχώρια, εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα, από 1375 εργαστηριακούς ελέγχους.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργού υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι 7 άτομα που ήρθαν αεροπορικώς εντοπίστηκαν θετικά, 9 μέσω θαλάσσης, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ήταν σε καραντίνα και 2 είναι εγχώρια.
 
Έξι άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο. Ο συνολικός αριθμός των τεστ στα κατεχόμενα είναι 266.380 και των κρουσμάτων 1129. Υπό θεραπεία βρίσκονται 95 άτομα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δικαστική διαδικασία για την ανείπωτη τραγωδία στο Ξυλοφάγου, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE