ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

Πρόστιμα  ύψους 2.600 ευρώ, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα ηλικίας 54 και 38 ετών που καυγάδισαν πριν λίγες ημέρες στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα υπό την επήρεια αλκοόλης πιάστηκαν στα χέρια μετά από διασκέδαση , προκαλώντας ανησυχία. 

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  το οποίο επέβαλε χτες χρηματικό πρόστιμο 1300 ευρώ στον κάθε ένα για όλα τα αδικήματα που αντιμετώπιζαν δηλαδή της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής αλλά και  της παραβίασης του  Περί Λοιμοκάθαρσης  Νόμου .

Τα δύο πρόσωπα που κατάγονται από την Βουλγαρία διαμένουν μόνιμα στη Γεροσκήπου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE