ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα... έσπασαν υπό την επήρεια αλκοόλης και το πλήρωσαν με καμπάνα χιλιάδων ευρώ

Πρόστιμα  ύψους 2.600 ευρώ, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα ηλικίας 54 και 38 ετών που καυγάδισαν πριν λίγες ημέρες στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα υπό την επήρεια αλκοόλης πιάστηκαν στα χέρια μετά από διασκέδαση , προκαλώντας ανησυχία. 

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  το οποίο επέβαλε χτες χρηματικό πρόστιμο 1300 ευρώ στον κάθε ένα για όλα τα αδικήματα που αντιμετώπιζαν δηλαδή της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής αλλά και  της παραβίασης του  Περί Λοιμοκάθαρσης  Νόμου .

Τα δύο πρόσωπα που κατάγονται από την Βουλγαρία διαμένουν μόνιμα στη Γεροσκήπου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE