LIFESTYLE

Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε πως επόμενος στόχος του είναι να κάνει παιδιά Ποιά είναι η τυχερή;

Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε πως επόμενος στόχος του είναι να κάνει παιδιά Ποιά είναι η τυχερή;

Ο Ανδρέας Γεώργιου μίλησε για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό “7 MEΡΕΣ TV” και όσα είπε δεν τα περιμέναμε κυρίως για τους επόμενους στόχους του. Επίσης μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τα ριάλιτυ που επέστρεψαν για τα καλά στην ζωή μας

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πώς σκέφτεστε το μέλλον σας τηλεοπτικά;

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εάν βεβαίως είναι συγχρονισμένη και συντονισμένη με τη γενικότερη εξέλιξη. Δεν μπορώ να αισθάνομαι ότι μένω στάσιμος, γιατί πνίγομαι. Είμαι τυχερός λοιπόν να βρίσκομαι με μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και όραμα και που εξελισσόμαστε παράλληλα».

Τι γνώμη έχετε για τα ριάλιτι προγράμματα, τα οποία επέστρεψαν στην τηλεόραση;

«Υπάρχουν ριάλιτι και ριαλιτι, όπως στη μυθοπλασία υπάρχουν σειρές και σειρές. Θεωρώ ότι κάποια κόνσεπτ που έρχονται από το εξωτερικό δεν ταιριάζουν καθόλου στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και στην κουλτούρα μας ως λαού. Όλα τα είδη πρέπει να έχουν το χώρο τους στην ψυχαγωγία, προκειμένου να υπάρχει πλουραλισμός και ποικιλία στο πρόγραμμα, ώστε να έχει την επιλογή ο τηλεθεατής»

Πώς ήταν το 2020 σε προσωπικό επίπεδο για σας; Ήταν μια καλή χρονιά;

«Σίγουρα, το 2020 ήταν ένα δύσκολο έτος για όλη την ανθρωπότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, είχα τη δυνατότητα για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια να μηδενίσω το κοντέρ, να εμβαθύνω, να αναθεωρήσω, να οργανωθώ στρατηγικά και να χτίσω καινούργιους πυλώνες, γιατί το ένιωθα πραγματικά ανάγκη. Από την άλλη, χάσαμε πολλά, όπως και ο περισσότερος κόσμος».

Υπάρχουν στόχοι που δεν έχουν κατακτηθεί; Και ποιοι είναι αυτοί;

«Από μικρός πάντα έβαζα στόχους 5ετίας. Σύντομα συμπληρώνω αυτήν την 5ετία της ζωής μου και το σχέδιο είναι έτοιμο για την υλοποίηση των επόμενων στόχων. Πιο πολύ έχει να κάνει με το αντικείμενο μου και την εξέλιξη του. Από προσωπικής πλευράς, σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, οπότε και αυτό είναι στα σχέδια μου»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top