Χαμός μεταξύ Φαίης Σκορδά και Αλέξη Κούγια για τον Νότη Σφακιανάκη: Σηκώθηκε και έφυγε on air (Βίντεο)

Χαμός μεταξύ Φαίης Σκορδά και Αλέξη Κούγια για τον Νότη Σφακιανάκη: Σηκώθηκε και έφυγε on air (Βίντεο)

DATA[

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση του τραγουδιστή, αφού αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά από τα δικαστήρια Ευελπίδων στο Πρωινό και αναφέρθηκε στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη. Όταν η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να θέσει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω».
Η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις». Και η Φαίη του έκανε και άλλη ερώτηση και τότε ο Αλέξης Κούγιας είπε:«Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω. Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας.Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ».

Η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος «Κύριε Κούγια μην τυχόν και φύγετε. Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Μα είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;».

Η Φαίη Σκορδά πήγε σε διαφημίσεις και όταν η εκπομπή επέστρεψε, η παρουσιάστρια είπε πως τηλεφώνησε στον Αλέξη Κούγια, όμως δεν σηκώνει το τηλέφωνο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE