Μήνυμα με διάφορες ερμηνείες από τον Υπ. Υγείας: «Αυτά τα Χριστούγεννα προέχει η υγεία μας»

Μήνυμα με διάφορες ερμηνείες από τον Υπ. Υγείας: «Αυτά τα Χριστούγεννα προέχει η υγεία μας»

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση, που αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζουμε το σχεδιασμό μας αναλόγως των δεδομένων, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.


Σε ανάρτησή του την Τετάρτη 2/12 στο Twitter, ο κ. Ιωάννου αναφέρει πως «η ΕΕ χαράζει τη στρατηγική της ενόψει των εορτών, με μέτρα προστασίας των πολιτών».

«Αυτά τα Χριστούγεννα προέχει η υγεία μας», καταλήγει.

Να θυμίσουμε ότι όπως είχε ανακοινωθεί αν δεν υπάρξει βελτίωση στους δείκτες που καταγράφουν την πορεία του ιου στην κοινότητα, πιθανόν οι όποιες χαλαρώσεις σχεδιάζονται να πάρουν αναβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE