ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

Τον θάνατο τριών ατόμων και 292 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19  από σύνολο 9.984 εργαστηριακών διαγνώσεων, που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη 2/12 το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι από τα 292 κρούσματα, τα 99 αφορούν άτομα τα οποία τις προηγούμενες ημέρες είχαν παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid tests και ακολούθως υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση και επιβεβαιώνονται πλέον επίσημα ως κρούσματα.

Άλλα 4 θετικά αποτελέσματα με τη μέθοδο rapid test δεν επαληθεύτηκαν με PCR.

Από τα 9,984 τεστ, τα 6,060 διενεργήθηκαν με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), με 108 θετικά αποτελέσματα, που εντοπίστηκαν ως ακολούθως:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE