ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

Τον θάνατο τριών ατόμων και 292 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19  από σύνολο 9.984 εργαστηριακών διαγνώσεων, που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη 2/12 το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι από τα 292 κρούσματα, τα 99 αφορούν άτομα τα οποία τις προηγούμενες ημέρες είχαν παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid tests και ακολούθως υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση και επιβεβαιώνονται πλέον επίσημα ως κρούσματα.

Άλλα 4 θετικά αποτελέσματα με τη μέθοδο rapid test δεν επαληθεύτηκαν με PCR.

Από τα 9,984 τεστ, τα 6,060 διενεργήθηκαν με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), με 108 θετικά αποτελέσματα, που εντοπίστηκαν ως ακολούθως:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE