ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Oι αριθμοί των rapid tests - Άλλα 108 θετικά - Αναλυτικά σε κάθε πόλη

Τον θάνατο τριών ατόμων και 292 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19  από σύνολο 9.984 εργαστηριακών διαγνώσεων, που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη 2/12 το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι από τα 292 κρούσματα, τα 99 αφορούν άτομα τα οποία τις προηγούμενες ημέρες είχαν παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid tests και ακολούθως υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση και επιβεβαιώνονται πλέον επίσημα ως κρούσματα.

Άλλα 4 θετικά αποτελέσματα με τη μέθοδο rapid test δεν επαληθεύτηκαν με PCR.

Από τα 9,984 τεστ, τα 6,060 διενεργήθηκαν με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), με 108 θετικά αποτελέσματα, που εντοπίστηκαν ως ακολούθως:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE