Big Brother: "Καυτά" παιχνίδια στο κρεβάτι - Άσεμνη κίνηση της Δανέζη στον Δημήτρη

Big Brother: "Καυτά" παιχνίδια στο κρεβάτι - Άσεμνη κίνηση της Δανέζη στον Δημήτρη

Καυτά πλάνα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, στο τηλεπαιχνίδι Big Brother.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκαναν τα γνωστά παιχνίδια τους στο κρεβάτι, με την κίνηση της Σοφίας να αφήνει το κοινό έκπληκτο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, δεν δίστασε να αγγίξει σε επίμαχο σημείο του Δημήτρη παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάμερες σε όλο το δωμάτιο.

Ωστόσο, τα παιχνίδια, οι φωνές και οι ‘αταξίες’ του ζευγαριού φαίνεται να ενοχλούν την συγκάτοικο τους Άννα Μαρία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE