ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του Κύπριου επιχειρηματία Ά. Μαυρουδή- «Έφυγε» ξαφνικά στα 49 του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του Κύπριου επιχειρηματία Ά. Μαυρουδή- «Έφυγε» ξαφνικά στα 49 του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντύθηκαν στα μαύρα και βυθίστηκαν στο πένθος συγγενείς και φίλοι του 49χρονου Άντρέα (Andrew) Μαυρουδή που άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Νοεμβρίου «προδωμένος» από την καρδιά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  greatyarmouthmercury.co.uk ο άτυχος 49χρονος ήταν ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα της περιοχής του Great Yarmouth στην ανατολική Αγγλία ενώ από μικρός δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο 49χρονος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο ένα χρόνο πριν ωστόσο παρέμεινε χαμογελαστός και αισιόδοξος μέχρι την τελευταία στιγμή πριν κλείσει τα μάτια του.

Ο Α. Μαυρουδής γεννήθηκε το 1971 στην Αγγλία και είναι παιδί του Λούη και της Δέσποινας Μαυρουδή που γνωρίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το 1960 που είχαν μεταναστεύσει εκεί.

 

Ο 49χρονος αφού επέστρεψε στην Κύπρο και εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία γύρισε στην Αγγλία και άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση (στο Beach House Hotel) πριν αργότερα ιδρύσει και διευθύνει τις δικές του επιχειρήσεις.

Όπως μεταδίδεται είναι η δεύτερη απώλεια για την οικογένεια μέσα στο 2020 καθώς τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους έφυγε από τη ζωή και η μητέρα τους Δέσποινα.

Ο άτυχος Άντριου έχει άλλα δύο αδέλφια τον Χρίστο (Chris) και την Τζένη που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον αδελφό τους. Τον χαρακτήρισαν ένα γενναιόδωρο άνθρωπο, ευγενικό που αγαπούσε τους πάντες και βοηθούσε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top