ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στην εντατική - Εγχώρια τα κρούσματα στην Κερύνεια

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στην εντατική - Εγχώρια τα κρούσματα στην Κερύνεια

Δύο άτομα στα κατεχόμενα, μια 83χρονη γυναίκα και ένας 70χρονος άντρας, και οι δύο με υπέρταση, μεταφέρθηκαν σήμερα για νοσηλεία στην εντατική μονάδα του «κρατικού» νοσοκομείου Λευκωσίας, όντας και οι δύο ασθενείς με κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργοί υγείας» - μετά από σχετικά δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ – ανακοίνωσε ότι η κατάσταση των δύο ασθενών είναι σταθερή.

Στο μεταξύ, ο τ/κ Τύπος σημειώνει σήμερα ότι τα έξι εγχώρια κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, προέρχονται από την περιοχή της Κερύνειας κι αυτό ανεβάζει τον αριθμό των εγχώριων κρουσμάτων στην συγκεκριμένη περιοχή σε επτά σε δύο μέρες. Από τα έξι χθεσινά, οι τρεις ήταν εργαζόμενοι στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ελέξους, αυτό το διάστημα όμως δεν εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Δύο εντοπίστηκαν στο «κρατικό» νοσοκομείο Κερύνειας, μια νοσοκόμα στις πρώτες βοήθειες και ένας οδηγός ασθενοφόρου. Τα άλλα δύο κρούσματα στην περιοχή της Κερύνειας είναι ένας οδηγός λεωφορείου και ένας εργαζόμενος στις οικοδομές.

Η συντεχνία των νοσηλευτών στα κατεχόμενα, επιβεβαίωσε ότι μια νοσοκόμα έχει μολυνθεί με τον ιό και τέθηκε υπό παρακολούθηση ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές της. Η κατάσταση της νοσηλεύτριας είναι καλή, προστίθεται στην ανακοίνωσή της συντεχνίας, σημειώνοντας ότι σε καραντίνα έχουν τεθεί 5 νοσηλεύτριες και 2 γιατροί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top