Τέσσερις νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στο Μπρίστολ

Τέσσερις νεκροί στο εργατικό δυστύχημα στο Μπρίστολ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι σε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στη δυτική Αγγλία. 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Έιβονμουθ κοντά στην πόλη του Μπρίστολ.

Πιστεύεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε δεξαμενή χημικών στο βιομηχανικό συγκρότημα ανακύκλωσης υδάτων Wessex Water. Η δεξαμενή περιείχε συγκεκριμένα μία στερεή βιομάζα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των υδάτων.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πώς το υλικό οδήγησε στην έκρηξη.

Τρεις εκ των θυμάτων ήταν εργαζόμενοι στη μονάδα και ένας ήταν εξωτερικός συνεργάτης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE