Σοκάρει η φωτογραφία με τα τάμπλετ που δίνουν σε ασθενείς κορωνοϊού για να αποχαιρετήσουν τους συγγενείς τους

Σοκάρει η φωτογραφία με τα τάμπλετ που δίνουν σε ασθενείς κορωνοϊού για να αποχαιρετήσουν τους συγγενείς τους

Θλιβερή η εικόνα μέσα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, με μια φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται δεκάδες tablets, τα οποία δίνονται σε ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και συνομιλούν μέσω βιντεοκλήση με τους συγγενείς τους, στις περισσότερες περιπτώσεις για να τους αποχαιρετήσουν.

Η φωτογραφία συγκλόνισε τους χρήστες των social media, με ανθρώπους που το έχουν βιώσει να αναρτούν τις εμπειρίες τους αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την τραγικότητα της κατάστασης που βιώνουμε.

Μία γυναίκα έγραψε: «Ετσι αποχαιρέτησα τη μητέρα μου. Εκείνη δεν είχε καν τις αισθήσεις της, ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου». Μία άλλη έγραψε: «Τη Δευτέρα ο φίλος μου αποχαιρέτησε έτσι τη μητέρα του, από ένα iPad. Δεν την αγκάλιασε για τελευταία φορά, δεν της κράτησε το χέρι. Εχω οργή, τόση οργή που δεν μπορώ καν να νιώσω θλίψη».

Μία νεαρή ανέβασε φωτογραφία από τη συνομιλία της με τη γιαγιά της που βρίσκεται στο νοσοκομείο:

pad13

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE