Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα (04/12), στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο στο πλαίσιο των τακτικών επαφών Λευκωσίας – Αθήνας.

Η συνάντηση ήταν διάρκειας περίπου 45 λεπτών.

Ο κ. Δένδιας έχει στη συνέχεια συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Μετά από κατ` ιδίαν συνάντηση μεταξύ τους και διευρυμένες διαβουλεύσεις με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, οι δύο Υπουργοί αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE