Υπ. Δικαιοσύνης: Διαψεύδει την οπλοφορία πολιτικών - ‘Δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν άδεια’ - BINTEO

Υπ. Δικαιοσύνης: Διαψεύδει την οπλοφορία πολιτικών - ‘Δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν άδεια’ - BINTEO

Μετά την απόφαση της Υπουργού Δικαιοσύνης για μείωση φρουράς από πολιτικούς αρχηγούς, έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα ότι υπάρχουν πολιτικοί, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους όπλα.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη σε δηλώσεις της στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι ουδέποτε δόθηκε άδεια σε πολιτικούς για οπλοφορία και πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Όπως ανάφερε η κα. Γιολίτη σίγουρα κατά της δική της θητεία δεν δόθηκε ποτέ άδεια οπλοφορίας και ούτε υπάρχουν αυτές οι άδειες, αλλά ούτε στερήθηκε άδεια από πολιτικά πρόσωπα.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι στην Κύπρο τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν τέτοια άδεια.  

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE