ΠΑΦΟΣ: Προσωρινό λουκέτο σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία

ΠΑΦΟΣ: Προσωρινό λουκέτο σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία

Προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση κυβείας που προέκυψε μετά από έλεγχο στο υποστατικό. 

Πρόκειται για καφενείο στην επαρχία Πάφου, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, στις 28 περασμένου Οκτωβρίου, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Τα πέντε πρόσωπα, καθώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς.  

Στις 30 Νοεμβρίου, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση κυβείας καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για εκδίκαση, ενώ το πρωί  χθες, η Αστυνομία υπέβαλε αίτηση στο Δικαστήριο, για  προσωρινή αναστολή του υποστατικού.

Αφού το  Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε προσωρινό διάταγμα αναστολής του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 11 Δεκεμβρίου.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE