Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά: «Είναι απάτη και επικίνδυνο. Δεν έχω καμία σχέση»!

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά: «Είναι απάτη και επικίνδυνο. Δεν έχω καμία σχέση»!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Το Πρωινό έπεσε ξανά θύμα διαδικτυακής απάτης και το αντιλήφθηκε και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για κάποιους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομά της για να διαφημίσουν προϊόντα και υπογράμμισε: «Με ρωτάτε καθημερινά… Είναι απάτη και επικίνδυνο. Δεν έχω καμία σχέση».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι και πριν από μερικούς μήνες κάποιοι επιτήδειοι είχαν χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά της προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος και να βγάλουν κέρδος και το είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από την εκπομπή,Το πρωινό.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της, είπε: «Δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο στη ζωή μου», και συμπλήρωσε: «Στεναχωριέμαι και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ τη νύχτα». Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά μέσα απο το gossip-tv.gr

]]> Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE