Μπελάς για τη Γαλλία ο Μακρόν, λέει ο Ερντογάν

Μπελάς για τη Γαλλία ο Μακρόν, λέει ο Ερντογάν

Μπελά για τη Γαλλία χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε δηλώσεις του έξω από την Αγία Σοφία, όπου πήγε και προσευχήθηκε την Παρασκευή ξανά, έπειτα από 4 μήνες αφότου μετατράπηκε σε τζαμί.

Σε δηλώσεις του μετά την προσευχή της Παρασκευής ανέφερε ότι “ο Μακρόν είναι μπελάς για τη Γαλλία”. “Η Γαλλία περνά μια πολύ επικίνδυνη περίοδο. Η ευχή μου είναι η Γαλλία να απαλλαγεί από τη μάστιγα του Μακρόν, διαφορετικά δεν θα απαλλαγεί από τα κίτρινα γιλέκα. Τα κίτρινα γιλέκα μπορεί να μετατραπούν μετά σε κόκκινα γιλέκα. Είναι αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ανέφερε ακόμη πως ο Αζερμπαϊτζανός ομόλογός του, είπε στους Γάλλους πως "εάν αγαπούν τόσο πολύ τους Αρμένιους να τους δώσουν τη Μασσαλία. Κι εγώ τους προτείνω το ίδιο. Το Καραμπάχ είναι έδαφος των αδελφών μας του Αζερμπαϊτζάν”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE