BREXIT: Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση ΕΕ- ΗΒ

BREXIT: Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση ΕΕ- ΗΒ

Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ηνωμένου Βασιλείου, και συνομιλία της Προέδρου της Επιτροπής Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιεν με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον που θα πραγματοποιηθεί αύριο ανακοίνωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπαρνιέ, "μετά από μια εβδομάδα εντατικών διαπραγματεύσεων στο Λονδίνο, μαζί με τον Ντερ Φρόστς, συμφωνήσαμε σήμερα ότι δεν πληρούνται οι όροι μιας συμφωνίας, λόγω σημαντικών αποκλίσεων στους όρους δίκαιου ανταγωνισμού, διακυβέρνησης και αλιείας».

«Συμφωνήσαμε να σταματήσουμε τις συνομιλίες προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολιτικούς μας προϊσταμένους για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η Πρόεδρος Φον Ντερ Λάιεν και ο Πρωθυπουργός Τζόνσον θα συζητήσουν την κατάσταση του αύριο το απόγευμα", κατέληξε ο κ. Μπαρνιέ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE