BREXIT: Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση ΕΕ- ΗΒ

BREXIT: Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση ΕΕ- ΗΒ

Προσωρινή παύση στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ηνωμένου Βασιλείου, και συνομιλία της Προέδρου της Επιτροπής Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιεν με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον που θα πραγματοποιηθεί αύριο ανακοίνωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπαρνιέ, "μετά από μια εβδομάδα εντατικών διαπραγματεύσεων στο Λονδίνο, μαζί με τον Ντερ Φρόστς, συμφωνήσαμε σήμερα ότι δεν πληρούνται οι όροι μιας συμφωνίας, λόγω σημαντικών αποκλίσεων στους όρους δίκαιου ανταγωνισμού, διακυβέρνησης και αλιείας».

«Συμφωνήσαμε να σταματήσουμε τις συνομιλίες προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολιτικούς μας προϊσταμένους για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η Πρόεδρος Φον Ντερ Λάιεν και ο Πρωθυπουργός Τζόνσον θα συζητήσουν την κατάσταση του αύριο το απόγευμα", κατέληξε ο κ. Μπαρνιέ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE