ΚΥΠΡΟΣ: Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες σε πολίτες - Έρευνες ακόμη και στη θάλασσα

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες σε πολίτες - Έρευνες ακόμη και στη θάλασσα

Σε 116 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο από σύνολο 4.563 ελέγχων για παραβίαση των μέτρων της Κυβέρνησης για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Επιπλέον, η λιμενική Αστυνομία προχώρησε σε 28 ελέγχους χωρίς να εντοπίσει παρανομίες και να προχωρήσει σε καταγγελίες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 998 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 32 καταγγελίες σε πολίτες. Στη Λεμεσό από 1409 ελέγχους προέκυψαν 19 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα από 686 ελέγχους προέκυψαν 27 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο από 719 ελέγχους που διενεργήθηκαν καταγγέλθηκαν 14 πολίτες και 3 ιδιοκτήτες υποστατικών.
 
Στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου, από συνολικά 535 ελέγχους καταγράφηκαν 14 καταγγελίες πολιτών και τέλος στην περιοχή της Μόρφου από 136 ελέγχους σημειώθηκαν 10 καταγγελίες πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.