ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δώδεκα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Κυριακή

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δώδεκα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Κυριακή

Συνολικά 12 κρούσματα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» την Κυριακή, από 1146 τεστ, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ηλεκτρονική έκδοση της «Ντιγιαλόγκ».

Όπως αναφέρεται, τα τρία αφορούν ταξιδιώτες που έφτασαν στα κατεχόμενα ενώ δύο άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Αλί Πιλλί, συνολικά στα κατεχόμενα ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 1.176 ενώ στα κατεχόμενα μέχρι την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 275.105 τεστ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE