ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

Συνολικά 19 άτομα εντοπίστηκαν ψες αργά το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου – Γιαλούσας από τις «αρχές» του ψευδοκράτους, σύμφωνα με τα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν σε βάρκα, δύο γυναίκες, δύο παιδιά και 14 άντρες ενώ ένας εκ των 19 προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη. Και τοι 19 πιστεύεται ότι είναι Σύριοι.

Η «αστυνομία» συνέλαβε και δύο άτομα τα οποία περίμεναν τους μετανάστες στην ξηρά για να τους μεταφέρουν με τα οχήματα τους.
 
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο και τέθηκαν σε καραντίνα ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε «δικαστήριο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.