ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

Συνολικά 19 άτομα εντοπίστηκαν ψες αργά το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου – Γιαλούσας από τις «αρχές» του ψευδοκράτους, σύμφωνα με τα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν σε βάρκα, δύο γυναίκες, δύο παιδιά και 14 άντρες ενώ ένας εκ των 19 προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη. Και τοι 19 πιστεύεται ότι είναι Σύριοι.

Η «αστυνομία» συνέλαβε και δύο άτομα τα οποία περίμεναν τους μετανάστες στην ξηρά για να τους μεταφέρουν με τα οχήματα τους.
 
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο και τέθηκαν σε καραντίνα ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε «δικαστήριο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE