ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου

Συνολικά 19 άτομα εντοπίστηκαν ψες αργά το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή Ριζοκαρπάσου – Γιαλούσας από τις «αρχές» του ψευδοκράτους, σύμφωνα με τα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν σε βάρκα, δύο γυναίκες, δύο παιδιά και 14 άντρες ενώ ένας εκ των 19 προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη. Και τοι 19 πιστεύεται ότι είναι Σύριοι.

Η «αστυνομία» συνέλαβε και δύο άτομα τα οποία περίμεναν τους μετανάστες στην ξηρά για να τους μεταφέρουν με τα οχήματα τους.
 
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο και τέθηκαν σε καραντίνα ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε «δικαστήριο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE