Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον πολύ αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και τα ενδεχόμενα νέα μέτρα που έρχονται τις επόμενες μέρες, όπως επίσης και για το που οφείλεται η τα αυξημένα περιστατικά, ενώ παράλληλα απάντησε πότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Τρίτης (08/12), είπε πως ακόμα χρειάζονται μέρες για να φανεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων, όπως έγινε και στην Λεμεσό και την Πάφο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως κατανοούν την κατανόηση του κόσμου και την κούραση, επισημαίνοντας πως αν ο κόσμος κάνει υπομονή και συμμορφωθεί τα πράγματα θα καλυτερέψουν όταν φύγουν οι χειμερινοί μήνες.

Τέλος για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown είπε πως προσπαθούν να το αποφύγουν.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE