Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Ένας επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas στη Σιγκαπούρη διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και περίπου 2.000 επιβάτες αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα στις καμπίνες τους.


Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι μια μέρα πριν από το τέλος της προγραμματισμένης τετραήμερης κρουαζιέρας.

Οι αρχές στη Σιγκαπούρη επιτρέπουν τα ταξίδια μόνο σε κατοίκους της χώρας και οι κρουαζιέρες δεν κάνουν καθόλου στάσεις.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι ότι όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα που είχαν στενή επαφή με τον επιβάτη θα περάσουν από ελέγχους και θα περιοριστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE