Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Ένας επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas στη Σιγκαπούρη διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και περίπου 2.000 επιβάτες αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα στις καμπίνες τους.


Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι μια μέρα πριν από το τέλος της προγραμματισμένης τετραήμερης κρουαζιέρας.

Οι αρχές στη Σιγκαπούρη επιτρέπουν τα ταξίδια μόνο σε κατοίκους της χώρας και οι κρουαζιέρες δεν κάνουν καθόλου στάσεις.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι ότι όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα που είχαν στενή επαφή με τον επιβάτη θα περάσουν από ελέγχους και θα περιοριστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.