Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Οι δηλώσεις του:
«Το να τελειώσω την καριέρα μου στο Τορίνο με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι πραγματικά ένα όνειρο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσω το κεφάλαιο της Γιουβέντους. Δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσω το ποδόσφαιρο, καθώς έχω ακόμα τη διάθεση να προπονούμαι καθημερινά».
«Είναι μία ομάδα φαινόμενο. Ο Ρονάλντο σκοράρει 2-3 γκολ σε κάθε ματς. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα πάμε με καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε το όνειρο».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις