ΕΛΛΑΔΑ

Mην το διαβάσετε αν δεν αντέχετε: Έτσι τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε στα σκουπίδια τη μικρή Άννυ το ανθρωπόμορφο τέρας

Mην το διαβάσετε αν δεν αντέχετε: Έτσι τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε στα σκουπίδια τη μικρή Άννυ το ανθρωπόμορφο τέρας

To ανθρωπόμορφο τέρας από την Βουλγαρία που δολοφόνησε το 4χρονο αγγελούδι, όχι μόνο, τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, όχι μόνο την έβραζε επί δύο ημέρες μαζί με πατάτες, ρύζι και κρεμμύδια, αλλά στο τέλος για να μην υπάρξει το παραμικρό ίχνος πολτοποίησε ότι είχε μείνει από το παιδί και το διέσπειρε σε διάφορα σημεία της Αττικής για να το φάνε τα σκυλιά!

Αυτός ήταν και ο λόγος που την μαγείρεψε! Μάλιστα μετά το βράσιμο αφαίρεσε το δέρμα από το πρόσωπό της!

Ο 27χρονος Βούλγαρος τεμάχισε το παιδί του στην μπανιέρα, το έβρασε στην κατσαρόλα μαζί με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι και εν συνεχεία πέταξε μερικά κομμάτια στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα (διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο) σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, «δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκαλο από το πτώμα της τετράχρονης», αφήνοντας έτσι ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο 27χρονος πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Περιγράφοντας τις φρικαλέες ενέργειες του 27χρονου μετά τη δολοφονία της μικρής, αστυνομικός λέει: «Πήρε μια πλαστική  λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής στο μίξερ. Στη συνέχεια έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του υπόγειου διαμερίσματος για να μη βγαίνουν οι υδρατμοί και καταλάβει η γειτονιά τι συμβαίνει. Ακολούθως πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού.

Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και γι' αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. ''Το έβραζα για δύο ημέρες...'' μας είπε με απόλυτη ψυχραιμία, εξηγώντας μας στη συνέχεια: ''Το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα''».

Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι ο 27χρονος δράστης μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μεγάλης Τετάρτης 8/4 και Μεγάλης Παρασκευής 10/4,πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια της σε γείτονά του Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ. Ενδεικτικά της ψυχρότητάς του και της ηρεμίας κάτω από την οποία ενήργησε μετά τη δολοφονία.

Αμέσως μετά τη δολοφονία της μικρής ο 27χρονος προσπάθησε να εξαφανίσει, πέρα από τη σορό, και κάθε άλλο αποδεικτικό του εγκλήματος στοιχείο. Ετσι, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., καθάρισε το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά, τρίβοντας σιφόνια-σωληνώσεις, και μάλιστα ξηλώνοντας ορισμένες εξ αυτών.

Αντικατέστησε δε όλο τον οικιακό εξοπλισμό, ενώ λίγες ημέρες μετά  τη δολοφονία εγκατέλειψε εντελώς το σπίτι του και διέμενε είτε σε ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεταξουργείου, είτε στο σπίτι της μητέρας του στου Ρέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 

-Την κατακρεούργησε υπό την επήρεια ηρωίνης! Δεν περιγράφεται με λόγια το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την μικρή Άννυ!

-Καλός ηθοποιός το κτήνος που σκότωσε την μικρή Άννυ! Έκλαιγε και φώναζε: «Να βάλουμε 5.000 ευρώ αμοιβή να βρεθεί το παιδί

-Είναι επίσημο! Η σορός της μικρής Αννυς δεν θα βρεθεί ποτέ -Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες του εγκλήματος

-Τώρα εξηγούνται όλα! Tο προφίλ της μητέρας της μικρής Άννυ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top