Προειδοποιεί θυμωμένη η Κύπρια ηθοποιός: «Αν μου συμβεί ακόμα κάτι θα αρχίσω να...»

Προειδοποιεί θυμωμένη η Κύπρια ηθοποιός:  «Αν μου συμβεί ακόμα κάτι θα αρχίσω να...»

Φαίνεται πως την μάτιασαν την αγαπημένη Κύπρια ηθοποιό. Δεν εξηγείται αλλιώς πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τραυματίζεται για δεύτερη φορά, ενώ τώρα ταλαιπωρείται με πρόβλημα στις φωνητικές τις χορδές με τον γιατρό να της συστήνει αφωνία

Ο λόγος για την Κρίστη Παπαδοπούλου που την περασμένη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαλς με 12 Θεούς» ενώ από το καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό του ΘΟΚ.

 Η ταλαντούχα ηθοποιός όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, δεν λέει να βρει την υγεία της και μετά τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς και το χαμό στενού συγγενικού της πρόσωπου, αυτή τη φορά αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα υγείας.

Με τόσα κακά που την βρήκαν η ίδια άρχισε να πιστεύει στο μάτι και προειδοποιεί μέσω Facebook: Aν μου συμβεί ακόμα κάτι θα αρχίσω να βγάζω ματάκια .... Και γλωσσίτσες..be ware‼‼‼

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE