ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά και την ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12:00 το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως είχαμε αναφέρει, αναμένεται αυστηροποίηση των μέτρων, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που επικρατεί παρά των μέτρων που είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν οι επιδημιολόγοι σε δηλώσεις τους, οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι τα σχολεία, οι χώροι εστίασης, τα εμπορικά κέντρα αλλά και οι εκκλησίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.