ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά και την ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12:00 το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως είχαμε αναφέρει, αναμένεται αυστηροποίηση των μέτρων, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που επικρατεί παρά των μέτρων που είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν οι επιδημιολόγοι σε δηλώσεις τους, οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι τα σχολεία, οι χώροι εστίασης, τα εμπορικά κέντρα αλλά και οι εκκλησίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE