Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στη σύλληψη Τουρκοκύπριου αλλά και Ελληνοκύπριου προχώρησαν την Τρίτη 8/12 οι κατοχικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο μετά από επιχείρηση της ψευδοαστυνομίας στην κατεχόμενη Λευκωσία συνελήφθη ο Ahmet Kilisli και ένας Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται, στην κατοχή των δύο βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και την ίδια μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» με την «έδρα» να διατάζει την προφυλάκισή τους για δύο μέρες στα μπουντρούμια του ψευδοκράτους.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα πως για τη σύλληψή τους «ασκήθηκε η ανάλογη βία» αφού οι δύο φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE