Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στη σύλληψη Τουρκοκύπριου αλλά και Ελληνοκύπριου προχώρησαν την Τρίτη 8/12 οι κατοχικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο μετά από επιχείρηση της ψευδοαστυνομίας στην κατεχόμενη Λευκωσία συνελήφθη ο Ahmet Kilisli και ένας Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται, στην κατοχή των δύο βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και την ίδια μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» με την «έδρα» να διατάζει την προφυλάκισή τους για δύο μέρες στα μπουντρούμια του ψευδοκράτους.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα πως για τη σύλληψή τους «ασκήθηκε η ανάλογη βία» αφού οι δύο φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE