ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΒ: Χωρίς έγκριση του προϋπολογισμού δεν θα υπάρξει ομαλή λειτουργία του κράτους

ΟΕΒ: Χωρίς έγκριση του προϋπολογισμού δεν θα υπάρξει ομαλή λειτουργία του κράτους

Έκκληση για έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού του 2021, απηύθυνε ο απερχομενος Πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Πέτρου, τονίζοντας πως χωρίς την ψήφισή του δεν μπορεί να υπάρξει ομαλή λειτουργία του κράτους. 

Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο απερχόμενος Πρόεδρος  της ΟΕΒ υπενθύμισε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αμέσως μετά την συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής στις 4 Νοεμβρίου, στην οποία παρατίθεντο τα διάφορα προβλήματα από τη μη έγκριση του προϋπολογισμού και απευθυνόταν έκκληση προς τα κοινοβουλευτικά  κόμματα να προχωρήσουν στην έγκριση του προϋπολογισμού.
 
«Μέχρι στιγμής υπάρχει μια διαμάχη που δεν είναι κανείς σίγουρος που θα καταλήξει» είπε ο κ. Πέτρου και πρόσθεσε: «Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι χωρίς την έγκριση του προϋπολογισμού δεν πρόκειται να υπάρξει ομαλή λειτουργία του κράτους και των θεσμών. Θα τεθεί τέρμα στα αναπτυξιακά έργα, θα σταματήσουν οι χορηγίες προς τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και ίσως το σύστημα υγείας που όλοι έχουμε προσπαθήσει να το εφαρμόσουμε θα κινδυνέψει».
 
Καταλήγοντας ο κ. Πέτρου απηύθυνε έκκληση προς τα κόμματα «να αφήσουν κατά μέρος τις διαφορές τους, να τις λύσουν με συζητήσεις αλλά να μην εκμεταλλευτούν την έγκριση του προϋπολογισμού για εξασφάλιση δικών τους σκοπιμοτήτων».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top