Υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον Μητροπολίτη Μόρφου; - Τοποθετείται δημόσια η Αστυνομία

Υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον Μητροπολίτη Μόρφου; - Τοποθετείται δημόσια η Αστυνομία

Μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος παρακυνεί πιστούς να παρευρεθούν στις εκκλησιαστικές λειτουργίες, υπάρχει το ερώτημα εάν θα υπάρξει ποινική δίωξη εναντίον του. 

 
Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
 
Αναφορικά με την εγκύκλιο του Μητρ. Μόρφου, μετά από επικοινωνία της Αστυνομίας με τον Γ. Εισαγγελέα, αυτός συμφώνησε με την άποψη ότι δεν φαίνεται να παραβιάζεται οποιοδήποτε αδίκημα.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τους έλεγχους σε όλους τους χώρους για εφαρμογή των σχετικών διαταγμάτων.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE