Καταδικάζει τα επεισόδια η Κυβέρνηση - «Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους, είναι ενάντια στη δημοκρατία»

Καταδικάζει τα επεισόδια η Κυβέρνηση - «Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους, είναι ενάντια στη δημοκρατία»

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το δημοσιογραφικό συγκρότημα ΔΙΑΣ.

 

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα:

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το δημοσιογραφικό συγκρότημα ΔΙΑΣ. Οι επιθέσεις και η ρητορική μίσους εναντίον Μέσων Ενημέρωσης και δημοσιογράφων είναι επιθέσεις εναντίον της δημοκρατίας και ως εκ τούτου είναι πλήρως κατακριτέες και μη ανεκτές από πλευράς της Κυβέρνησης.

Η περίοδος της πανδημίας που διανύουμε επιβάλλει σε όλους να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή μετριοπάθεια και ωριμότητα. Ειδικότερα όσοι εκφέρουν δημόσιο λόγο έχουν ευθύνη να αποφεύγουν να πυροδοτούν μέσα από τις δηλώσεις ή τις ενέργειες τους, ανάλογες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE