ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει Plan B σε περίπτωση μη λύσης του Κυπριακού;

ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει Plan B σε περίπτωση μη λύσης του Κυπριακού;

Στο Τρίτο του Ρικ το πρωί του Σαββάτου , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος μίλησε για τις κυρώσεις της Τουρκίας και για το ενδεχόμενο μη λύσης του Κυπριακού.

Ο κ.Κούσιος σε ερώτηση εαν υπάρχει plan Β σε περίπτωση αν δεν υπάρξει λύση του Κυπριακού , απάντησε πως πρωταρχικός στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η λύση. 

Βέβαια υπάρχουν και δεύτεροι και τρίτοι στόχοι οπως ανέφερε, εξηγώντας πως εαν η Τουρκία καταρρίψει όλες τις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού, σίγουρα η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα μείνει απαθής ή με σταυρωμένα τα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE