VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Τα εννέα μέλη του κορυφαίου δικαστικού οργάνου της χώρας, ανάμεσά τους τρία διορισμένα από τον μεγιστάνα, έκριναν ότι το Τέξας δεν έχει δικαίωμα να αναμιγνύεται στη διοργάνωση των εκλογών σε άλλες πολιτείες.
Ο Τραμπ - ο οποίος συνεχίζει να αρνείται την ήττα του στις εκλογές από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν - έκρινε ότι ο φάκελος που ετοίμασαν οι αρχές του Τέξας ήταν «ατράνταχτος», παρεμβαίνοντας προσωπικά στη διαδικασία.
Η προσφυγή είχε κατατεθεί την Τρίτη από τον πολιτειακό Υπουργό Δικαιοσύνης του Τέξας, Ρεπουμπλικάνο και σύμμαχο του Τραμπ, με σκοπό να ακυρωθούν οι εκλογές στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν.
AΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




