CYPRA: Ζητά διορισμό ανεξάρτητης ερευνητικής επιτροπής

CYPRA: Ζητά διορισμό ανεξάρτητης ερευνητικής επιτροπής

Η εταιρεία CYPRA LTD ζητά τον άμεσο διορισμό ανεξάρτητης δημόσιας ερευνητικής επιτροπής, που θα απαρτίζεται από μέλη, που δεν έχουν σχέση άμεση ή έμμεση με εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ώστε να εξεταστούν με αντικειμενικότητα όλα τα θέματα που αφορούν τόσο στην ίδια όσο και στην CYPRA BIOENERGY LTD, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των εγκαταστάσεων των δυο εταιρειών, καθώς και της αδελφικής εταιρείας SLEGABY HOLDINGS LTD.

 

Σε ανακοίνωσή της, η CYPRA LTD αναφέρει ότι «η ερευνητική διαδικασία είναι ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία να φανερωθούν όλες οι πτυχές του αθέμιτου ανταγωνισμού», που αντιμετώπισε από το 2007, στον τομέα των σφαγείων και στον τομέα της διαχείρισης των ζωικών αποβλήτων ευρύτερα.

Εκφράζει, τέλος, την ετοιμότητα να παράσχει στην αρμόδια επιτροπή όλα τα στοιχεία και πληροφορίες, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις της στην αποκάλυψη της αλήθειας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE