Στο Ιράν εκτελέσθηκε ο διαφωνών δημοσιογράφος Ρουχολάχ Ζαμ

Στο Ιράν εκτελέσθηκε ο διαφωνών δημοσιογράφος Ρουχολάχ Ζαμ

Ο διαφωνών Iρανός δημοσιογράφος Ρουχολάχ Iζαμ, ο οποίος είχε καταδικασθεί για υποκίνηση βίας στη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων του 2017, εκτελέσθηκε σήμερα, μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Nour.

Την Τρίτη το Ανώτατο Δικαστήριο του Ιράν είχε επικυρώσει τη θανατική καταδίκη του Ζαμ, ο οποίος συνελήφθη το 2019 αφού παρέμεινε για τρία χρόνια στην εξορία. Ο ιστότοπός του Anadnews είχε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE