ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το «Χ» με Ερμή είχε και ΠΑΡΑΠΟΝΑ για τον ρεφ – «Θα επιδιώξουμε…»

Η πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το «Χ» με Ερμή είχε και ΠΑΡΑΠΟΝΑ για τον ρεφ – «Θα επιδιώξουμε…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ερμή Αραδίππου, μιλώντας στην Cablenet είπε τα εξής: 

«Βρήκαμε αντίδραση και νεύρο. Κάναμε το 1-1, θα μπορούσαμε και πριν το γκολ να προηγηθούμε. Παρά το 1-0, στην επανάληψη βγάλαμε χαρακτήρα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Από εκεί και πέρα σαφώς και είμαστε ξεκάθαροι θέλαμε να κερδίσουμε. Νιώθουμε απογοήτευση και οφείλουμε να συνεχίσουμε. Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ζήτημα με την ποιότητα των παικτών για το σκοράρισμα, κάθε λεπτομέρεια είναι εναντίον μας. Δεν μας προκαλεί πανικό, βγάλαμε αντίδραση. Είναι νέος διαιτητής, τώρα ξεκινά αλλά αν θέλει να παραμείνει το κομμάτι των καθυστερήσεων και του πειθαρχικού ελέγχου να το ελέγξει καλύτερα. Κανένα αποτέλεσμα δεν ορίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Από την αρχή είπαμε πως αξιολογούμε την αγορά και δεν είναι κάτι που επηρεάζεται από ένα αποτέλεσμα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς και να προχωρήσουμε με καθαρό μυαλό. Καλή επιτυχία στο τμήμα χάντμπολ».

 

The post Η πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το «Χ» με Ερμή είχε και ΠΑΡΑΠΟΝΑ για τον ρεφ – «Θα επιδιώξουμε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top