ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

Γύρω στις 11.30μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου 12/12, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 26χρονος στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο 24χρονους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο, χωρίς πινακίδες μαθητευόμενου, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας, με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 91μg℅ αντί 9μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον περί Λοιμοκάθαρσης νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9μ.μ.).

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.