ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

Γύρω στις 11.30μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου 12/12, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 26χρονος στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο 24χρονους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο, χωρίς πινακίδες μαθητευόμενου, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας, με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 91μg℅ αντί 9μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον περί Λοιμοκάθαρσης νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9μ.μ.).

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE