ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραβίασε μεθυσμένος το διάταγμα και δεν ήταν μόνο αυτό το αδίκημά του

Γύρω στις 11.30μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου 12/12, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 26χρονος στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο 24χρονους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο, χωρίς πινακίδες μαθητευόμενου, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας, με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης με τελική ένδειξη 91μg℅ αντί 9μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον περί Λοιμοκάθαρσης νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9μ.μ.).

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE