ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες- Πότε «ανοίγουν» οι ουρανοί

Τμ. Μετεωρολογίας: Προ των πυλών βροχές και καταιγίδες- Πότε «ανοίγουν» οι ουρανοί

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από αύριο τη ∆ευτέρα. Κατά διαστήµατα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη ∆ευτέρα.


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ αργότερα αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι βροχές δυνατό να είναι παροδικά έντονες ή παρατεταµένες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται βελτίωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top