Κρούσματα και στα γραφεία του ΔΗΣΥ - Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο

Κρούσματα και στα γραφεία του ΔΗΣΥ - Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο

Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο στα γραφεία του ΔΗΣΥ καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τρία μέλη του προσωπικού των κεντρικών γραφείων του Δημοκρατικού Συναγερμού διαπιστώθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Την δημοσιοποίηση έκανε το ίδιο το κόμμα.

 «Ακολουθώντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όλα τα πρόσωπα που είχαν επαφή έχουν τεθεί σε απομόνωση. Αύριο Δευτέρα τα γραφεία του κόμματος θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί διαγνωστικός έλεγχος στο σύνολο του προσωπικού και να γίνει απολύμανση στους χώρους.

Να σημειωθεί ότι τα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού παραμένουν το τελευταίο διάστημα κλειστά για εξωτερικούς επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE