ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση οκτώ ημερών στους δυο άντρες για τα 1.685 φυτά κάνναβης

Υπό κράτηση οκτώ ημερών στους δυο άντρες για τα 1.685 φυτά κάνναβης

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησης τους.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 30 και 35 χρόνων από το Αυγόρου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, παράνομης παρασκευής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο μετά από πληροφορία που δόθηκε στο επαρχιακό κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ, για ύπαρξη φυτείας φυτών κάνναβης στη περιοχή Αγιος Γεώργιος στη Κοινότητα Αυγόρου, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στη περιοχή και εντόπισαν τα φυτά κάνναβης. Εντοπίστηκαν συνολικά 1685 φυτά κάνναβης, ύψους από 7 μέχρι 65 εκατοστά.

Η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα εθεάθησαν δύο άτομα να περιποιούνται τα φυτά. Οι αστυνομικοί τους πλησίασαν και διαπίστωσαν πως πρόκειται για 35χρονο και 30χρονο από το Αυγόρου.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 30χρονο εντοπίστηκε μια νάιλον τσάντα, η οποία περιείχε στελέχη φυτών και σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους μισού περίπου γραμμαρίου. Σωματική έρευνα διενεργήθηκε και στον 35χρονο, στην κατοχή του οποίου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 3,5 περίπου γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 35χρονου, το οποίο βρισκόταν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ένα νάιλον σακουλάκι, που περιείχε κάνναβη και σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους 40 περίπου γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 35χρονου όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων και σπόροι φυτών κάνναβης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top