Τι άλλο θα ακούσουμε! 18χρονος από την Ηλεία μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

Τι άλλο θα ακούσουμε! 18χρονος από την Ηλεία μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη της Ηλείας, όπου μια μητέρα έπεσε θύμα επίθεσης από τον ίδιο της το γιο, όταν αρνήθηκε να του δώσει «χαρτζιλίκι»!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, ένας 18χρονος πήγε στο σπίτι της 39χρονης μητέρας του, που βρίσκεται στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Πηγαδάκια Γαστούνης και της ζήτησε χρήματα.

Εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, επειδή όπως του είπε προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα με σκοπό να πληρώσει την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, το ό,τι του είπε όχι προκάλεσε τον εκνευρισμό του γιου της, ο οποίος άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ εκείνη ούρλιαζε για «βοήθεια»!

Λίγο μετά, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να της το καρφώσει στο λαιμό. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τελικά την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον 18χρονο δράστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE