ΕΛΛΑΔΑ

Τι άλλο θα ακούσουμε! 18χρονος από την Ηλεία μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

Τι άλλο θα ακούσουμε! 18χρονος από την Ηλεία μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη της Ηλείας, όπου μια μητέρα έπεσε θύμα επίθεσης από τον ίδιο της το γιο, όταν αρνήθηκε να του δώσει «χαρτζιλίκι»!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, ένας 18χρονος πήγε στο σπίτι της 39χρονης μητέρας του, που βρίσκεται στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Πηγαδάκια Γαστούνης και της ζήτησε χρήματα.

Εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, επειδή όπως του είπε προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα με σκοπό να πληρώσει την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, το ό,τι του είπε όχι προκάλεσε τον εκνευρισμό του γιου της, ο οποίος άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ εκείνη ούρλιαζε για «βοήθεια»!

Λίγο μετά, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να της το καρφώσει στο λαιμό. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τελικά την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον 18χρονο δράστη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top