ΠΑΦΟΣ: Σημείο για δωρεάν rapid tests - Τρία περιστατικά από τη χθεσινή δειγματοληψία

ΠΑΦΟΣ: Σημείο για δωρεάν rapid tests - Τρία περιστατικά από τη χθεσινή δειγματοληψία

Ένα σημείο στο οποίο θα διενεργούνται rapid tests στην Επαρχία Πάφου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.


Συγκεκριμένα,  θα λειτουργήσει μονάδα μεταξύ 08:30 και 17:00 στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Παπαντωνίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Πάφο, στον χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Παπαντωνίου  διενεργήθηκαν 281 rapid test και εντοπίστηκαν 3 θετικά περιστατικά. Οι 3 αυτές περιπτώσεις θα υποβληθούν σε εξέταση με τη μοριακή μέθοδο PCR, προκειμένου να επαληθευθούν. 

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE